Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Limak çalışanları iftarda buluştu

Limak Enerji Çanakkale İşletme Müdürlüğü çalışanları geçtiğimiz gün iftarda bir araya geldiler. Kepez’de düzenlenen iftar programına 500 kişi katıldı.

Büyük bir aile olan Limak Enerji Çanakkale Müdürlüğü çalışanları geçtiğimiz gün Kepez’de bulunan Aqua Hall’de düzenlenen iftar programında bir araya geldiler. İftar öncesinde fasıl dinletisi ile başlayan programa oldukça yoğun katılım gerçekleşti. Etkinlikte yaklaşık 500 kişi aynı anda oruçlarını açarlarken, düzenlenen programa Limak Erneji Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü’de katıldı.

“Büyük bir aile olduğumuzu hissettirdiğiniz için teşekkürler”

Programın sonunda davetlilere hitap etmek üzere kürsüye gelen Limak Genel Müdürü Aytac, “Ramazan ayı şefkat, dayanışma, yardımlaşma gibi manevi duyguların güçlendiği, kurulan sofralarda mutluluğu paylaştığımız bir ay olması sebebiyle çok kıymetli. Bu iklimin güçlü manevi atmosferinde hep beraber oruçlarımızı açtık. Aynı sofrada buluşmanın sevincini paylaştık. Geleneksel hale gelen iftar buluşmalarına katılım sağladığınız ve Limak Enerji Şirketleri olarak büyük bir aile olduğumuzu hissettirdiğiniz için hepinize teker teker teşekkür ediyoruz.

“Gücümüzü çalışanlarımızdan alıyoruz”

Bizleri gece gündüz aydınlatan ışığın kaynaklarının önemine dikkat çekiliyor. Sizler de gecemizi gündüzümüze katarak adeta bal arıları gibi çalışıyor ve şehirlerin en iyi hizmeti almasına, ülkemizin kalkınmasına, ekonomimizin gelişmesine ve karanlıkların aydınlığa kavuşmasına çok önemli katkılar bulunuyorsunuz. Bizler de Türkiye’nin sayılı şirketlerinden biri olarak gücümüzü siz değerli çalışanlarımızdan alıyoruz” dedi.

“Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”

UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, “Bir seneyi geçirdik hep beraber. İnşallah nice seneler, nice Ramazanlar, nice bayramlar hep birlikte ailelerimiz ile mutlu, sağlıklı ve güzel bir hayat yaşarız. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerle kutluyorum. Geldiğiniz için teşekkür ederim” cümlelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech