Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Ülkü Ocakları’ndan 9. Birlik Sofrası

Çanakkale Ülkü Ocakları tarafından önceki akşam Cumhuriyet Meydanı’nda 9. Geleneksel İftar Yemeği düzenlendi. İftar programına,  Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider de katıldı.

Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkez düzeyinde katılım gösterilen programa, Çanakkale’den de katılım yoğun oldu. Cumhuriyet Meydanı’na kurulan masalarla hep beraber yapılan iftar, Ramazan ruhuna uygun olarak musiki dinletisi ile başladı.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar, Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin, Çanakkale Belediyesi Meclis Üyeleri, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Enes Küçük, sendika başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Seçim döneminde Ülkü Ocakları il binasına afişini asarak destek verdikleri Eski Dönem AK Parti Milletvekili ve Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’in de katılması dikkat çekti.

İMAMOĞLU: “9 YILDIR HASRET GİDERİYORUZ”

Hakan İmamoğlu yaptığı konuşmada, “Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe büründüğü mübarek Ramazan ayında bugün dokuzuncusunu gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar programımızda, sizlerle birlikte olmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bu yıl Çanakkale Ülkü Ocakları olarak kurduğumuz iftar soframızda, her gönle girmeyi, her duayı almayı, her mazluma el uzatmayı ve bütün hemşerilerimizle beraber gönül bağlarımızı artırmayı Allah’ın rızası saydık. Bugün, 9 yıldır olduğu gibi Şehitler Diyarı Çanakkale’mizin bu kutlu sofrasında hasret gideriyoruz.” dedi. İmamoğlu, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’dan yaptığı alıntı ile konuşmasını noktaladı.

ATEŞ: “ZAMAN VE MEKAN YENİ BİR DİRİLİŞ HAMLESİ BEKLİYOR”

İmamoğlu’nun konuşmasının ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş konuşma yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek konuşmasına başlayan Ateş, “Zaman ve mekan bizden yeni bir diriliş hamlesi bekliyor. Bu diriliş hamlesinin ilhamını ve kuvvetini Çanakkale’den alacağız. Çanakkale, Türk’ün Allah’a yaklaştırıcı şehadet ile ölmesini bildiği yerlerden biridir. Çanakkale, Türk-İslam kalesini yıkmak hedefiyle yedi asırdır üzerimize saldıran haçlılara karşı Türklük’ün demir kilidi olmuştur.” diyerek iç mihraklarla mücadele etmek görevinin ülkücü gençliğe düştüğünü kaydetti.

İftarda, her yıl olduğu gibi bu yıl da ocak yararına kapalı kutuda bağış toplandı. Program konuşmaların ardından sona erdi.

Eylem Gözeldere

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech