Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Pedallar Hayallere Dönecek!

Türkiye Yardımseverler Derneği Çanakkale Şubesi ve Çanakkale Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilen ‘Pedallar hayata dönsün!’ projesi kapsamında, 50 çocuğa 50 bisiklet takdim edildi. 19-24 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Halk Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, projenin önemine dikkat çekerek “Atatürk’ün kurduğu ilk sivil toplum kuruluşu olan Yardımsevenler Derneği’ne teşekkür ediyorum. Çocuklara da buradan sesleniyorum; boşuna pedal çevrilmeyecek! Pedallar çevrilecek, başarılar ödüllendirilecek” şeklinde konuştu.

Yardımsevenler Derneği Çanakkale Şubesi, 19-24 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında, Çanakkale Belediyesi’nin katkılarıyla Halk Bahçesi’nde 50 Çocuğa 50 bisiklet dağıttı. Etkinliğe, Vali Yardımcısı Ali Candan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dernek üyeleri, çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

“Boşuna pedal çevrilmeyecek”

Çocuklara bisiklet dağıtımı öncesi söz alan Başkan Gökhan ise etkinlikle ilgili şöyle konuştu: “Atatürk’ün kurduğu ilk sivil toplum kuruluşu olan Yardımsevenler Derneği’ne teşekkür ediyorum. Çocuklara da buradan sesleniyorum; boşuna pedal çevrilmeyecek! Pedallar çevrilecek, başarılar ödüllendirilecek!”

“Gençlere biraz sorumluluk düşüyor”

“Çocuklarımızdan da bir isteğimiz var. Bisikletleri dikkatli kullanacaklar, trafik kurallarına uyacaklar, yayalara dikkat edecekler ve bisiklet yollarında kullanacaklar. Burada da biraz sorumluluk var gençlere. Güle güle kullansınlar diyorum, kazasız belasız kullansınlar. Derneğimize de tekrar teşekkür ediyorum.”

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech