Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzel, iyi ve çirkin

Çanakkale Çevre ve Şehircilik

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri düzenlenip gerçekleştirilecek. Vali Orhan Tavlı imzalı davetiyede yapılacak etkinlikler de sıralanıp belirtilmiş.

Nedir bu etkinlikler? 17 AVM’de stantlar kurulacak, günün önem ve anlamını anlatılan konuşmalar yapılacak, defile ve sergiler açılacak. Çevre Günü olduğu için “Kâğıt çöp değildir” proje uygulaması tanıtılıp davetlileri anlatılacak. Okullar arası yarışmalarda (Atık Pil toplama, bitkisel yağların geri toplamasına katılanlara ödülleri verilecek. Tüm bu etkinlikler saat 12:00 ile 18:00 arasında gerçekleştirilecek. Katılım Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü proje ortakları olarak belirtiliyor.

Buraya kadar her şey güzel ve çok iyi. Çirkin olan ise;

Saat 20’de Kolin Otel’de yapılacak olan iftar yemeği. Nedenine gelince Ramazan ayında iftarın 5 yıldızlı otellerde yapılmamasının gerekli olduğu. Sadece bürokratlara iftar veriliyorsa diyecek sözümüz yok. Ramazan ayı israf ayı değildir. İftar yemeği demek paylaşımdır. Özellikle de olmayanlar arasındaki paylaşımdan söz ediyoruz. Petrol atık işi ile uğraş veren bir işletmenin sponsor olması ise ayrı bir dikkat çekici konu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech