Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Başkanlarından İmamoğlu’na Tam Destek

Seçim startını dün veren

Seçim startını dün veren Millet İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na parti örgütlerinin yanı sıra il ve ilçelerden gelen çok sayıda seçilmiş belediye başkanı da destek verdi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, katıldığı toplantıda İmamoğlu’nun arkasında durarak seçim sürecinde desteğini ifade etti.

CHP’li İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’a da tekrarlanması planlanan İstanbul seçimleri için dün düzenlenen Kampanya Koordinasyon Toplantısı ile birlikte seçim startını verdi. Eskişehir, Aydın, Ankara gibi büyükşehir belediye başkanları ile birlikte Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da dün Ekrem İmamoğlu’na destek vermek ve propaganda sürecinde yanında olduklarını göstermek amacıyla İstanbul’a gitti.

Toplantının ardından sosyal medya hesabından mesaj paylaşan Gökhan, “İstanbul’un seçilmiş Belediye Başkanı Sayın #Ekremİmamoğlu’nun Kampanya Koordinasyon Toplantısı’ndayız. 16 milyon İstanbullu’nun gülümseyeceği, huzurlu ve kardeşçe yaşayacağı bir gelecek için demokrasi mücadelesinde yan yanayız.” diye konuştu.

Gizem Erdoğan

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech