Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Truva Turizm yeni yerine taşınıyor

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bu sabah saatlerinde İskele Meydanı’nda teknik incelemelerde bulundu. Başkan Gökhan, iskelede yer alan zabıta noktasına yakın zamanda taşınacak Truva Turizm’in belediyeye ait eski yerinin de yeşil alan olacağını belirtti.

Sezonun açılmasıyla birlikte yoğunlaşan iskele trafiğine yönelik incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, Ulaşım Müdürü Hayati Gürses ve Çanakkale Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir de eşlik etti.

TRUVA TURİZM’İN YERİ YEŞİL ALAN OLACAK

İskele trafiğini azaltmak amacıyla ekiplerin çalıştığını, alt birimlerin de çalışmalarının devam ettiğini belirten Gökhan, iskelede önünde taksi durağı olan Zabıta amirliğinin kullanmakta olduğu yerin de bir yıllığına Truva Turizm’e bırakılacağını kaydetti. Yaklaşık 5 yıl önce belediye tarafından istimlak edilen Truva Turizm’in şu anki yeri de yeşil alan olarak kamunun hizmetine açılacak.

Zabıtaya ait yerin kullanım şekline yönelik firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunan Gökhan, “Truva’nın yerini yıkıyoruz. Orası yeşil alan olacak. Yer bulup, yeni yerlerine taşınıncaya kadar kullanmaları için bir yıllığına Truva Seyahat’e veriyoruz. Onlar da yerel bir firmamızdır. Şimdilik zabıtanın burada yerinin olmasına gerek yok. Sürecin sonunda yine zabıtaya verilecek.” diye konuştu.

Eylem Gözeldere

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech