Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahne Gençlerin!

Çanakkale’de gençler, Atatürk’ün kendilerine

Çanakkale’de gençler, Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği 19 Mayıs’ın hakkını verdi. Cumhuriyet Meydanı’ndan kordon boyu yapılan ‘bayrak yürüyüşü’nün ardından Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda yapılan etkinliklerle, onlarca genç sahne alarak yeteneklerini sergiledi. Gösterileri Vali Orhan Tavlı, il müdürleri ve siyasi parti temsileri en önden takip etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda birbirinden renkli gösteriler yapıldı. İlk olarak Gazi Ortaokulu Mehteran Gösterisi ile başlayan etkinlik, Toki Anadolu, Vahit Tuna liselerinin ve engellilerin halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Vali Orhan Tavlı, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve çok sayıda protokol üyesi, sahnedeki gösterileri en önden takip etti.

Gün boyu müzik keyfi!

Çağlar Kaynak’taki etkinlikler, İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Halk Oyunları, Özel Sporcular Halk Oyunu Gösterisi Vahit Tuna Anadolu Lisesi Müzik Grubu Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi Müzik Grubu ve Gençlik Merkezi Müzik Grupları’nın canlı performanslarıyla gün boyu devam etti.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech