Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100’üncü Yıldönümü Kutlamaları Başladı

Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü

Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılını sembolize eden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle, coşku içinde başladı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu törene, Vali Yardımcısı Ali Candan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, siyasi parti il, ilçe başkan ve üyeleri, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.30’da düzenlenen törenle başladı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve çelenk töreniyle devam eden törene , Vali Yardımcısı Ali Candan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, diğer siyasi parti il, ilçe başkan ve üyeleri, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlamalar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’in kürsü konuşmasının ardından, kordona dek yapılan bayrak yürüyüşü ile devam etti.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech