Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Usta eller Çanakkale’ye dokunacak

Çanakkale Belediyesi tarafından organize

Çanakkale Belediyesi tarafından organize edilecek olan Graffiti Şenliği’nde İstanbul’dan sanatçılar da Çanakkale’ye dokunacaklar. Usta isimler kentin belli bölgelerinde hünerlerini konuşturacaklar.

Bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Çanakkale’de Belediye tarafından ilk defa bir etkinlik düzenlenecek. Ekstrem sporlardan olan paten ve kaykay performansları kentte düzenlenecek olurken, vatandaşlar bambaşka bir etkinliği izleme fırsatı bulacaklar.

Öte yandan önceden belirlenen yerlere grafitiler çizilecek ve Çanakkale deyim yerindeyse yeniden şekillenecek. İstanbul’dan Çanakkale’ye gelecek olan iki usta isim Dukstill ve Stak, Dardanelin önünde bulunan trafo ve çocuk sokağında eserlerini sergileyecekler. Özellikle çocuk sokağına yapılacak olan şekiller ve çizimler şimdiden merak konusu oldu. Kentin belli başlı bölümlerinde bulunan KOMA yazısının sahibi Choma ise İstanbul’dan Çanakkale’ye yerleşen isimler arasında bulunuyor. Sanatçı bir yıldır kentin belli bölümlerine düzenli olarak imzasını atması ile şimdilerde tanıdır oldu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech