Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenliğe 3 kala…

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenecek

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Tohum Takas Şenliği Cumartesi günü başlayacak olurken, şenliğin hazırlıkları başladı.

Cumartesi günü, Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Tohum Takas Şenliği’nde, panelleri söyleşiler ve konserler ile Çanakkale halkı bir şenliğe daha şahitlik edecek. Şenlik Cumartesi günü saat 11.00’de açılış konuşması ile başlayacakken olurken, saat 12.00’de Tohum Standında tohum takası başlayacak.

Daha sonrasında moderatörlüğünü Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Türker Savaş’ın yapacağı paneller başlayacak. Sırasıyla panelistler; ZMO İstanbul Şube Başkanı Ahmet Atalık, ZMO Çanakkale Şube Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Dr. Üyesi Seçkin Kaya, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Özkaya ve TÜKODER Genel Başkanı Aziz Çokal…

Panellerden sonra şenlik söyleşiler ile devam edecekken, Dr. Füsun Tezcan, Ebru Oğuzhan Yeter ve Zümran Ömür konuşmacı olacaklar.

Etkinlik saat 15.00’te Pilav ikramı ve 16.00’da düzenlenecek olan Grup Mektup konseri ile son bulacak.

Şenlikte, dünyada ve Türkiye’de tohum sektörü, tarımsal biyoçeşitlilik, tohumun tüketici açısından önemi, tarım zararlıları için kullanılan zehirlere alternatifler gibi konularda görüş alışverişinde ve sunumlarda bulunulacak.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech