Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Havadan denetimler sürüyor

İl Jandarma Komutanlığı tarafından

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan 4. havadan denetim sonunda 5 araç sürücüsüne bin 175 TL idari para cezası uygulandı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nın haberine göre Komutanlığın sorumluluk bölgesinde yer alan karayolları üzerinde 13 Mayıs 2019 günü 11.00-13.00 saatleri arasında havadan helikopterle trafik denetimi faaliyeti yapıldı.

Bu kapsamda “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi maksadıyla, havadan trafik denetimi için görevlendirilen Mİ-17 genel maksat helikopteri ile sağ şeritte veya uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme/makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklamak/park etmek“ konularında havadan denetim gerçekleştirildi.

Denetim esnasında sürücülere emniyetli bir sürüş için emniyet kemeri takmanın önemi anlatılıp; sürücüler, başıboş hayvanların karayoluna aniden çıkabileceği konusunda ikaz edildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından dördüncüsü yapılan havadan denetim faaliyeti Çanakkale-Çan Karayolu Kirazlı, Çan-Çekiçler ile Yenice-Gölet Mevkii Yol Kontrol Noktalarında yapılmış olup, bu faaliyetle eş zamanlı olarak belirtilen noktalarda 3 Jandarma Trafik Timi ve 3 Jandarma Asayiş Timi görevlendirilmiştir. Yapılan denetim sonucunda 5 araç sürücüsü hakkında 1.175,00 TL idari para cezası uygulandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech