Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale iki oyuna ev sahipliği yapacak

Akide Şekeri ve İstasyon

Akide Şekeri ve İstasyon isimli tiyatro oyunları önümüzdeki günlere Çanakkaleliler ile buluşacak. Bilet satışlarının Turizm Information bürosundan yapıldığı oyunlar şimdiden merak konusu oldu.

Çanakkale önümüzdeki günlerde iki tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Kentte tiyatro izlemek isteyen vatandaşlar ve ilgililer salona heyecanla gidecek. İstasyon ve Akide Şekeri isimli iki oyun Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda izleyenlerle buluşacak.

Ali Meriç’in yazdığı, Cenk Turan’ın yönettiği Bursa Devlet Tiyatrosu’nun sergilediği Akide Şekeri isimli oyun 27 Mayıs’ta sahnelenecek, oyunun başlangıç saati ise 21.00 olacak. Turizm Information bürosundan alınacak biletlerin fiyatları ise; Tam-7.5 TL, öğrenci- 4.5 TL olarak belirlendi.

Olexandr Vıter tarafından yazılan, Senem Cevher tarafından çevrilen ve yönetmenliğini Ali Atilla Şendil’in yaptığı İstasyon isimli oyun ise 18 Mayıs’ta Çanakkaleliler ile buluşacak. 18 Mayıs’ta saat 21.00’de sahnelenecek olan oyununda bilet fiyatları Akide Şekeri ile aynı olarak belirlendi.

Çanakkale önümüzdeki haftalarda deyim yerindeyse tiyatro ile tekrar tanışacak.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech