Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Annelerimiz ailelerimizin yapı taşıdır”

Bugün kutlanacak Anneler Günü

Bugün kutlanacak Anneler Günü öncesinde bir kutlama mesajı yayınlayan Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, “Dünyanın en eşsiz varlıkları annelerin en güzel gününü içten saygı ve sevgiyle kutluyorum.” dedi.

 Anneleri onurlandıran en özel gün olan Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, “Dünyanın en eşsiz varlıkları, sınırsız sevginin sahibi şefkatli annelerimize en derin sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anneliğin koşulsuz ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunun altını çizen Özacar, “Biliyoruz ki anneler; bizim ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemizdir. Onlar sevgi dolu yürekleri ve sağduyulu yaklaşımlarıyla bizlere her zaman yol göstermektedir” dedi.

Özacar mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Annelerimiz ailelerimizin yapı taşıdır. Dokuz ay boyunca karnında taşıyıp can verdiği evladı için ömrü boyunca her türlü fedakârlığı yapmaktan çekinmeyen, sağlıklı nesiller yetişmesi için yaşamları boyunca çaba gösteren annelerimize sevgi ve selamlarımı sunuyorum. İnsanı önce karnında, sonra kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın gününü kutluyorum. Hayatta olmayan annelerimizi de rahmetle anıyorum”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech