Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Trafik Haftasında Anlamlı Uygulama

Trafik Haftası sebebi ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından İskele Meydanı’nda ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’ sloganlıyla bir etkinlik düzenlendi. Öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, protokol üyeleri tarafından öğrencilere ‘okul geçidi görevlisi’ belgesi verildi.

Trafik Haftası sebebiyle İskele Meydanı’nda düzenlenen ve yayaların trafikte öncelikli olduğuna dair bilgilendirmelerin yapıldığı etkinliğe Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Çanakkale Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Alpaslan Baysal, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılan öğrencilere okul geçidi görevli belgesi verilerek trafikte yayanın öncelikli olduğu anlatıldı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Yasin Pala ise “Trafik Haftası kapsamında özellikle okullarda eğitim çalışmaları yapıyoruz. Trafikte nasıl güvenli bir şekilde seyredilir. Nasıl hareket edilir. Çocuklarımıza bunları öğretiyoruz. Trafik sadece bir haftayla kısıtlı değil. Ömür boyu devam eden bir olgu. Özellikle emniyet kemeri, hız denetimleri ve yayalara saygı konusunda daha dikkatli ve duyarlı olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Esra Çanlı

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech