Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Bisikletçiden Vali Tavlı’ya şikâyet

Balıkesir’den Kale Bisiklet Festivali’ne katılmak üzere Çanakkale’ye gelen bisikletçilerin iddiasına göre bir otobüs şoförü, bisikletleri sıkıştırdı, sonrasında sopayla kovaladı. Olay anında orada olan bir bisikletli konuyla ilgili Vali Orhan Tavlı’ya şikâyette bulundu.

Kale Bisiklet Festivali’ne katılmak üzere Balıkesir’den 11 kişilik bir ekip Çanakkale’ye geldi. Ekip üyeleri Dardanos’ta kaldıkları yerlere yerleştiler ve öğle saatlerinde yemek yemek üzere bisikletlerine binerek yola çıktılar. Dardanos’ta saat 12.30 sularında geçtiğimiz günlerde bisikletçilerin iddialarına göre, 17 H 0045 plakalı Belediye otobüsü bisikletlileri sıkıştırdı. Bisikletliler durumdan duydukları rahatsızlığı dile getirmek için otobüs şoförü ile konuşmak istediler. Yine iddialara göre şoför sporcuları elindeki sopayla kovaladı.

Balıkesir ekibinden Alican Elkatmış konuyla ilgili şikayetini bizzat Vali Orhan Tavlı’ya iletti. Tavlı, şikâyetleri dikkatle dinlerken, Elkatmış basın mensuplarına da başından geçenleri özetledi.

Alican Elkatmış, “Biz 11 kişilik bir Balıkesir kafilesi olarak Dardanos’ta giderken, saat 12.30 gibi Belediye otobüsü bizi sıkıştırdı. Yanımızdan çok hızlı bir şekilde geçti. Kendisine gittik, “Biz grup halinde gidiyoruz, bizi neden rahatsız ediyorsun” dedik. Onun üzerine şoför sopayı aldı, indi ve bizi kovaladı. Olay bundan ibaret… Biz bugün ekip olarak ayrı bir güzergahta bisikletlerimizi süreceğiz” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech