Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga Çocuk Olimpiyatları’nın 4’üncüsü Başladı

Biga Belediyesi tarafından Atatürk

Biga Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 4. Biga Çocuk Olimpiyatları başladı. Etkinliğin açılışına Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Kemal Yasin Yılmaz ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

500’e yakın öğrencinin yer aldığı 4. Biga Çocuk Olimpiyatları, geçtiğimiz gün Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı. Etkinliğin açılışına Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Kemal Yasin Yılmaz ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Kaymakam Mustafa Can “Çocuklarımız, gerek sporda gerek kültürde ve sanatta girmiş oldukları her yarışmadan birincilikle en üst sıralarda ulusal uluslararası yarışmalarda boy gösteriyorlar. Bize burada düşen görev çocuklarımıza en iyi bir şekilde bu ortamları hazırlamak, yeteneklerini keşfedecek kendilerini tanıyacak ve bu ortamları oluşturmaktır” ifadelerine yer verirken, Başkan Bülent Erdoğan ise “Spor ve sanatı kapsayan farklı branş dallarında akıl ve alın teri dökecek öğrencilerimize başarılar diler, emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech