Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale iş dünyasından TOBB Genel Kurulu’na çıkarma

Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar

Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurulu’na Çanakkale, Oda ve Borsaları Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Genel Sekreterleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu başkanlarından oluşan heyetle katıldı.

Çanakkale iş dünyası, TOBB’un 75. Genel Kurulu’na katıldı.

Ankara’da düzenlenen etkinliğe Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ve beraberlerindeki heyetler ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanı sıra,  Biga Ticaret Borsası heyetleri ile, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay’dan oluşan heyet katılım sağladı.

“BİRLİĞİMİZ EBEDİ, GÜNDEMİMİZ EKONOMİ OLSUN”

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında ‘birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın icracı ve reformcu iş yapma tarzıyla ekonomide yeniden atılıma geçeceğimize inanıyoruz. Hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı.

Yaklaşık 1 senedir genel ve mahalli seçimlerle devam eden seçim sürecinin geride kaldığını hatırlatan TOBB Başkanı, “Önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. İstikrar sürsün, Türkiye reformlarla büyüsün” dedi.

Hisarcıklıoğlu, ekonomiyi gündemin ilk maddesi yapma önerisinde bulunurken, rekabet gücünü artıracak yapısal reformları arka arkaya hayata geçirmek gerektiğini vurguladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Zira ekonomide atılacak çok adım yapılacak çok iş var. Hükümetimiz seçim öncesinde bunun sinyalini verdi. Seçimler geride kaldığına göre artık hızla harekete geçilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

TOBB Başkanı Rifat Hisaraklıoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı genel kurul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından sona erdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech