Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göç Başlıyor

Anadolu Rock tarzında farklı

Anadolu Rock tarzında farklı bir şekilde göç hikayesi anlatmak amacıyla İstanbul’dan yola çıkan ekip, Gelibolu’da klip çekiminde bulundu. Dadaloğlu şarkısı için ekip Çanakkale’de kolları sıvadı.

İstanbul’da klip işlerini yürüten bir şirket Gelibolu’da farklı bir proje için kolları sıvadı. Anadolu Rock tarzında Dadaloğlu şarkısının klibi ekip tarafından Gelibolu’da çekildi. Çekilen klipte Gelibolu’nun tarihi dokusu ve kültürel değerleri de kullanıldı. Samet Porsuk yönetmenliğinde çekilen klipte Gelibolu’da bulunan Çimpe Kalesi’de kullanıldı.

Ekip tarafından yapılan açıklamada, “Günümüzde kuşaklar arası zaman farkı kısalıyor. Birkaç yılda bir farklı kuşaklar ortaya çıkıyor ve bunların dinledikleri müzikler, sanata bakış açıları ve yaşam şekilleri farklılık gösteriyor. Yapmaya çalıştığımız bu kuşakları bir arada tutabilecek bir müziktir. Türklerin Avrupa’ya ilk göç ettikleri  ve ilk kalelerinden olan tarihte önemli bir yer tutan Çimpe Kalesi’ni tekrar öne çıkarmak istedik” değerlendirmesinde bulunuldu. Çekilen klibin ana teması ise göç başlıyor oldu. Ekip kuşaklar arasındaki göç yolculuğuna Anadolu Rock ile dahil oldu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech