Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk Koroları Şenliği sona erdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 2. Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği, 27-28 Nisan 2019 tarihleri arasında çok sayıda çocuk korosunun katılımıyla gerçekleşti.

Çanakkale Belediyesinin haberine göre belediyenin ana sponsorluğunda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve 100 Ses Koro Okulu’nun ortaklığında gerçekleşen 2.Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’ndeki resmi açılış töreni ile başladı. Törene katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Çokça Ses, Çokça Biz” sloganıyla bu sene ikincisi düzenlenen şenliğin Çanakkale’de gerçekleşmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, farklı seslerin bir arada olmasının önemli olduğunu kaydetti. Başkan Gökhan, katılımcı korolara teşekkürlerini ileterek, başarılı bir etkinlik olması dileklerinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından şenlik, iki gün boyunca Çanakkale ve ülkenin çeşitli bölgelerinden 29 Koro ve 1200 çocuk koristin oluşturduğu çocuk korolarının konserleri ile renkli bir etkinliğe sahne oldu. Çocuk Koroları Şenliği, 28 Nisan 2019 Pazar günü düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech