Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yönetici Okulu eğitimleri başladı

Kadın girişimcilere yönelik düzenlenen

Kadın girişimcilere yönelik düzenlenen Yönetici Okulu eğitimleri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı.

ÇTSO’nun haberine göre Garanti Bankası, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitimleri ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde başladı.

26 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleştirilen “Kurumsal ve Bireysel Motivasyon” başlıklı ilk eğitim Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof Dr. Bülent Himmetoğlu tarafından verildi. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun, Komite Üyeleri Atiye Laçin, Ayşe Berna Ergin, Didem Güner, Ebru İlter, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu, İnci Bayram, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicili Müdürü Şerife Kurt, Yönetici Asistanı Selen Kılıç ve birçok Kadın Girişimci bir araya geldiler.

Eğitime katılacak Kadın Girişimcilerimiz, online başvuruların ardından, başvurunun geçerli olabilmesi için 24-25 Nisan 2019 tarihlerinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde kesin kayıt yaptırdılar. Görüşmelerde kadın girişimcilere proje hakkında bilgilendirme yapılmasının yanında, her bir kadın girişimcinin yönetsel ihtiyaçları konusunda da bilgi toplanarak daha faydalı bir eğitim geçirilmesi planlandı.

Boğaziçi Üniversitesi’nden alanında uzman akademisyenler tarafından 17 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar haftada 2-3 gün olmak üzere Kurumsal ve Bireysel Motivasyon, Yönetim Ruhu, Müşteri İlişkilerinde Süreklilik, Kurumsal Yönetici ve İnsan Kaynakları, Dijital Pazarlama, Aile Şirketlerinde Kritik Başarı Faktörleri, Şirket Yönetimine Finansal Bakış, İşletme Organizasyonunda Vizyoner Kimlik, Yenilikçi Yönetim Becerileri ve Sorun Çözme Karar Verme eğitimleri verilecektir.

Başkan Birce Bilici Şimşek, “İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi olarak Kadın Girişimcilerimizin işlerini büyütmeleri ve sürdürülebilir kılmaları için ihtiyaçları olan donanımın oluşturulması ve vizyonlarının genişletilmesine destek olmayı hedefliyoruz. Umarım herkes adına faydalı bir eğitim geçiririz.” dedi.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech