Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Finlandiya’ya 2 Ay Avrupa Gönüllü Hizmeti!

Koza Gençlik Derneği tarafından

Koza Gençlik Derneği tarafından sosyal medya üzerinde yapılan açıklamada, Finlandiya’da 2 ay çalışacak gönüllülere ihtiyaç olduğu belirtildi.

Koza Gençlik Derneği, yaptığı açıklamada Finlandiya’nın küçük bir kentinde gönüllü hizmet yapacak kişilere ihtiyaç olduğunu duyurdu.

Açıklamada şöyle dendi: “Finlandiya’nın Raahe kentinde düzenlenecek olan gençlik projesi için gönüllüler aranıyor. Gönüllüler proje kapsamında doğa ve bahçeyle ilgilenecek, yerli hakla etkinlikler düzenleyecektir. Konaklama kiralık dairelerde düzenlenecektir. Gönüllülere yemek için cep harçlığı verilecektir. Raahe’de mesafeler kısa bu sebeple ana yerlere yürüyerek veya bisikletle kolayca ulaşılabilir. Gerekirse toplu taşıma için kart temin edilebilir.”

Kimler Başvurabilir?

“Doğa, bahçecilik, akran rehberliği ve etkinlik organizasyonu gibi temalarla çalışmak için motivesi yüksek gönüllüler başvurabilir. Çalışma saatleri görevlere göre değişebilir, bu nedenle gönüllülerin esnek olmaları beklenmektedir. Gönüllüler, Kuzey Finlandiya’da küçük bir şehir ortamında yaşamaya hazırlıklı olmalıdır.”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech