Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duraklardan Kuzu’nun Amblemi Kaldırıldı!

Yerel seçimlerde Çan Belediyesi’nin

Yerel seçimlerde Çan Belediyesi’nin yeni Başkan’ı seçilen Bülent Öz, geçtiğimiz günlerde eski başkan AK Partili Abdurrahman Kuzu’dan belediyeyi yaklaşık 115 trilyon borçla devraldığını açıklayınca Çan halkı, eski yönetime büyük tepki göstermişti. Bunun üzerinde bir grup vatandaş Akıllı Duraklardaki Kuzu’ya ait ‘A’ harfinin çıkarılmasını talep edince Öz de gecikmeden bu isteği yerine getirdi…

AK Partili Abdurrahman Kuzu, 10 yılın sonunda koltuktan kalkınca yeni Başkan CHP’li Bülent Öz’ün ilk işi, Çan Belediyesi’ne ait borçları açıklamak oldu. Geniş katılımlı bir toplantıyla belediyenin borçlarını açıklayan Öz, toplam borcun yaklaşık 115 trilyon olduğunu belirtti. Ve bunun üzerinde Çan’da kazanlar yavaştan kaynamaya başladı.

Bir grup Çanlı, bu durumu öylesine içine sindiremedi ki Belediye’ye tuhaf bir başvuruda bulundu. Başvurunun konusu, Kuzu’nun seçim çalışmaları esnasında hayata geçirdiği Akıllı Durak’lardaki amblemin derhal kaldırılması oldu. Öz, bu başvuruyu ciddiye alarak hemen uygulamaya koydu. Ve ‘Akıllı Durak’taki Durak’ın ‘A’sı normal yazı formuna çevrildi.

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech