Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GüneÅŸhan’dan MevkidaÅŸlarına Sitem

GESTAÅž ile ilgili bir

GESTAŞ ile ilgili bir takım açıklamalar yapmak üzere önceki gün basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İsmet Güneşhan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlarına sitemini iletti.

CHP Ä°l BaÅŸkanı Ä°smet GüneÅŸhan, Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Ali Uyanık ve CHP’li Ä°l Genel Meclisi Ãœyeleri ile birlikte seçim deÄŸerlendirmesi ve GESTAÅž A.Åž.’nin yeni yönetim kurulunun belirlenmesine yönelik önceki gün basın toplantısı düzenledi. GESTAÅž’ın keyfiyetle yönetilmesine izin vermeyeceklerini kaydeden GüneÅŸhan, GESTAÅž Deniz Ulaşım A.Åž.’nin geçtiÄŸimiz gün yapılan genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulunun belirleniÅŸ ÅŸeklini de eleÅŸtirdi. GüneÅŸhan, iki üyenin genel kurul üyelerince seçilmemesine raÄŸmen Vali Tavlı tarafından yetki kullanılarak atanmasına tepki gösterirken konu ile ilgili bir açıklama beklediklerini de vurguladı.

CHP Ä°l BaÅŸkanı GüneÅŸhan ayrıca mevkidaÅŸları AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Gültekin Yıldız’a ve MHP Ä°l BaÅŸkanı Hakan Pınar’a da sitem etti. Geçen günlerde ÅŸehit cenazesinde saldırıya uÄŸrayan CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu için AK Parti ve MHP il baÅŸkanları tarafından CHP il baÅŸkanı olarak kendisini arayarak bir “geçmiÅŸ olsun” dahi denilmediÄŸini belirtti.

“BU SÄ°YASÄ° DEĞİL, Ä°NSANÄ° BÄ°R OLAYDIR”

Güneşhan, konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Bir sitemimi de AKP il baÅŸkanı ve MHP il baÅŸkanına yapmak istiyorum. Benim genel baÅŸkanıma bir saldırı söz konusu, il baÅŸkanı olarak bana bir telefon açıp ‘geçmiÅŸ olsun’ dahi demediler. GeçmiÅŸte onlarla ilgili bir durum söz konusu olduÄŸu zaman ben kendim telefon açıp geçmiÅŸ olsun dileklerimi iletiyordum. Bu siyasi deÄŸil, insani bir olaydır. Siyaseten karşı karşıya olabiliriz. Siyaseten mücadele etmiÅŸ olabiliriz ama sonuçta hiç kimsenin kabul edemeyeceÄŸi bir saldırı söz konusudur. Bu saldırıya karşı en azından bu iki il baÅŸkanından ben bir geçmiÅŸ olsun telefonu almak isterdim. Kınama toplantımıza gelmeyebilirler, buraya da gelmeyebilirler ama en azından bir telefon açmaları gerekirdi diye düşünüyorum.”

Öte yandan kentteki pek çok siyasi ve STK temsilcisi gibi AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Yıldız ile MHP Ä°l BaÅŸkanı Pınar’ın sosyal medya hesaplarından yayınladıkları kınama mesajlarına gazetemizin önceki sayılarında yer vermiÅŸtik.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech