Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Protokolden 23 Nisan Mesajları…

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çanakkale’de hem siyasetin hem de protokolün önde gelen isimleri kutlama mesajları yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta kutlanmaya başlandı. Çanakkale’de hem siyasetçilerin hem de protokolün önde gelen isimlerinin gündeminde de 23 Nisan vardı. Liderlerden mesajlar ise art arda geldi. İşte onlardan bazıları…

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek: “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milli iradeyi saraydan alarak halka verenleri saygı ve minnetle anıyorum. Her şeye karşın umudumuz olan ve geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Unutulmasın ki egemenlik saray duvarları arasına hapsolamaz.”

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan: “TBMM’nin 99. kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu günü çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum.”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan: “Çocuklarımızın geleceği güzel ve aydınlık olsun diye daha çok çalışacağız ve üreteceğiz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz!’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.”

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı: “Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

Çanakkale Barosu Başkanı Bülent Şarlan: Çanakkale Barosu olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sahip çıkarak, ülkemizin geleceği için aynı kararlılıkla, yorulmadan yürümeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve ilk meclisin milletvekillerini saygı ve şükranla anıyor, hepimizin ‘3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya: “Özgürlük ve bağımsız duygularımızı pekiştiren, barış ve huzur içinde yaşama kararlılığımızı ortaya koyan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten ve samimi duygularımla kutluyor, tüm çocuklarımıza sevgilerimi sunuyorum.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech