Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başsağlığı dilekleri ardı ardına geldi…

Türkiye – Irak sınırında

Türkiye – Irak sınırında yürütülen operasyonlar kapsamında şehit olan 4 Türk askeri, tüm ülkenin olduğu gibi Çanakkale’nin de gündemindeydi. Acı olayın ardından ise, Çanakkale protokolünün önde gelen isimlerinden baş sağlığı dilekleri ardı ardına geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 4 şehit haberinin ardından üzüntülerini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Turan, ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Bayrak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ yazısının bulunduğu bir resmin üzerine düştüğü “Milletimizin başı sağ olsun” notunu paylaştı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Hakkari Irak sınırında teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve sevenlerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

“Milletimizin başı sağ olsun!”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise acı olayın ardından “Türkiye – Irak sınırında yürütülen operasyonlarda 4 askerimizin şehit olduğunu, 6 askerimizin yaralandığını üzülerek öğrendim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum…” paylaşımında bulundu.

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, saldırının ardından “Irak sınırımızda 4 askerimiz şehit düştü, 6 askerimiz yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ülkemize sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar” ifadelerini kullanırken, yine CHP Milletvekili Özgür Ceylan ise “Irak sınırında terör örgütüne karşı düzenlenen operasyonda 4 askerimizin şehit, 6 askerimizin de yaralı olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Yaralı askerlerimize acil şifa, Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve milletimize başsağlığı diliyorum” sözleriyle acı olayla ilgili baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech