Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Millet İttifakı, “Mücadeleye devam!”

İYİ Parti Çanakkale teşkilatı tarafından dün CHP İL teşkilatına ziyarette bulunuldu. Çanakkale’de millet ittifakının iki temsilcisinin bir araya geldiği ziyarette siyasiler söylemlerde bulundular. Bu söylemler arasında en dikkat çekici olanı ise 31 Mart yerel seçimlerinde yapılan ittifakın seçimden sonrada süreceği ve kente hizmet anlamında da birlikte karar verileceği oldu.

Çanakkale İYİ Parti teşkilatı dün saat 14.00’te CHP İl Teşkilatına ziyarette bulundu. Ziyarete İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar katılırken, onları ev sahibi CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanvekili Erdal Gezen ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan karşıladı. Ziyaretteki önemli nokta seçimlerde yapılan ittifakın seçimlerden sonrada devam edeceği özellikle kente hizmet noktasında birlikte hareket edileceği oldu.

“Halkımız mevcut iktidara gereken dersi verdi”

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, “İYİ Parti’ye seçimden sonra ziyarete gitmiştik, onlar iade-i ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde Türkiye’nin geleceğini düşünerek, çocuklarımızın geleceği için bir millet ittifakı oluşturuldu. Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi tarafından oluşan ittifak daha sonra yerel seçimlerde de sürdürüldü. Emek veren tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Bu yerel seçimler ülkenin içinde bulunduğu karanlık düzene dur demesi için bir fırsattı. Halkımız bu fırsatı değerlendirdi ve mevcut iktidara gereken dersi yaptı, bir mesaj verdi.

“Çanakkale’de son derece başarılı olduğumuzu düşünüyoruz”

Biz Çanakkale’de millet ittifakı olarak son derece başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Beraber girdiğimiz seçimlerde yüzde 50’nin üzerinde oy aldık ve son derece başarılı olduk. Bundan sonra yine İYİ Parti ile birlikte üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışacağız.”

“Mücadelemize devam etmek üzere buradayız”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, “Özlemişiz. Hep beraber olduk. Bu sürecin sonunda Çanakkale’de iş bitti. Seçim öncesindeki iş birliğinin seçimden sonrada devam edeceğini belirtmiştik ve devam ediyoruz. Çanakkale’de de hızlı bir şekilde tüm millet ittifakının belediye başkanlarını ziyaret ettik. Çanakkale’deki bu hava, bu atmosferin iktidar adına bir ders niteliği taşıdığını biliyoruz. 7 tane ilçe belediyeleri 4’e düştü. Mağlubiyette bunu yok sayarak, dün itibari ile iktidar partisi milletvekili tarafından Çanakkale’de sataşmalar devam ediyor. Bu sonuçlardan sonra, bu noktada mücadelemize devam etmek üzere buradayız.”

“Bu seçimde bazı yalanlar ortaya çıktı”

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, “Bu seçimlerde bazı yalanlar ortaya çıktı. Bu seçimde millet ittifakı yaptık, özellikle seçimlerden sonra geldiğimiz günden bu güne bakacak olursak bu ittifakın bir zillet ittifakı olduğu değil milletin ittifakı olduğu ortaya çıkmıştır. İstanbul’da yaşanan olaylar bizleri üzmüştür, Türkiye’yi gülünç duruma düşürmüştür. Seçimlere neden itiraz ettiler, oylar tekrar sayılsın diye. Oyların sayılmasını isteyen insanlar, oylar sayılmasın diye ellerinden geleni yaptılar. Beka sorunu milletin cebinden paraları alıp, belediyeler aracılığı ile Suriye’ye aktarmaktır. Ankara Belediyesi’nde çalışmadan 34 bin kişinin maaş aldığını biliyoruz. Beka sorunu işte tam da budur. Bunların beka sorunu dedikleri milletin parasını çalma sorunuymuş.”

“Çanakkale’nin güzel havasını yakaladık”

İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Gerçekten güzel bir iş birliği noktasında partilerimizin liderlerine teşekkür ediyoruz. Çanakkale’de bir bayram yaşadık ve İstanbul’da da bu bayram yaşandı. Çanakkale’nin güzel havasını yakaladığımız inanıyorum. Biga ve Lapseki’yi kazansaydık Çanakkale’de Ak Parti yıkılmış olacaktı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

“Kente hizmet noktasında iş birliğine devam edeceğiz”

Çanakkale Belediye Başkanvekili Erdal Gezen; “Biz Mart ayında İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek örgütler, gerek belediye meclis üyeleri olarak mükemmel bir çalışma sergiledik; ortak bir çalışma sergiledik. Bu yapmış olduğumuz çalışmanın meyvesini de 31 Mart’ta Çanakkale Belediye meclisine her iki parti adına 22 tane belediye meclis üyesi kazanımıyla girdik. Şu anda belediye meclisimizde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ortaklığı kente hizmet ve belediye meclisi çalışma esasları bazında devam edeceğine inanıyorum. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bizler İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi kente hizmet boyutunda iş birliğine devam edeceğiz.”

“Kepez’de herkesin yüzü gülüyor”

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; “Millet İttifakı olarak Kepez’de seçim çalışmalarında birlikte güzel bir netince elde ettik. Çalışmalarımızı kah İYİ Parti başkanlığında kah CHP başkanlığında sürdürdük. En önemlisi Kepez’de huzuru ve barışı tekrar tesis ettiğimizi düşünüyorum. Kepez’de gerçekten herkesin yüzü gülüyor. Seçim boyunca gerçekten çok konuştuk artık hizmet etmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Halkımıza en güzel hizmet etme sözümüzü yerine getireceğimizi belirtmek istiyorum.”

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech