Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Sekreterinin En Acı Günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı çalışanlarından Naime Karaarslan’ın, yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybeden annesi Fatma Külcüoğlu, dün toprağa verildi.

Çanakkale eşrafından Mesut ve Gültekin Külcüoğlu ile CHP Merkez İlçe Sekreteri Naime Karaarslan’ın annesi Fatma Külcüoğlu, üç gündür süren hayat mücadelesini kaybetti. 1948 doğumlu Külcüoğlu, dün Mecidiye Camii’nden öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün kalp krizi geçirerek yoğun bakımda alınan Fatma Külcüoğlu, yaşam mücadelesini kaybetti. Şeker hastası olduğu bilinen ve düzenli olarak da diyalize giren Külcüoğlu, kalp damarları tıkalı olması sebebiyle bir süredir yoğun bakımda tutularak ameliyat bekliyordu. Çanakkale’de by – pass ameliyatı yapacak doktor olmadığı gerekçesiyle öncelikle Bursa’ya gönderilen 71 yaşındaki hasta, burada da durumu kritik olduğu için ameliyata alınmayınca yeniden Çanakkale’ye gönderildi.

Törene, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Av. Erdal Gezen, İl Başkanı İsmet Güneşhan ve il yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve ilçe yöneticileri ile akrabaları ve sevenleri katıldı.

Gündem Gazetesi olarak başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech