Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayallerine giden ilk adım hayran bıraktı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Okul Öncesi son sınıf öğrencisi Şeyma Kandemir’in “Yüzlerce” ismini verdiği portre çizimlerden oluşan sergi oldukça ilgi çekti. Kandemir serginin açılışında, “Bu sergi hayallerime giden ilk adımdır” vurgusunda bulundu.

Hayallerime giden ilk adımdır diyerek sergisini özetleyen Şeyma Kandemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Okul Öncesi son sınıf bölümü öğrencisi. Kandemir kendimi bildim bileli çiziyorum dediği eserlerini dün ÇTSO Çanakkale Evi’nde görücüye çıkardı. “Yüzlerce” isimli sergide Kandemir’in kaleminden çıkan 32 eser, 22 Nisan’a kadar sergilenecek.

Dün saat 15.00’te yapılan serginin açılışına Çanakkale Belediye Başkan Vekili Erdal Gezen katıldı. Sergi büyük beğeni topladı.

Şeyma Kandemir sergi öncesinde basın mensupları ile duygularını paylaştı. Heyecanlı olduğu gözlenen Kandemir, “Çizimlerin çoğunlukla portre üzerine, genelde yüzleri çizdim. Portre çizmeyi daha çok seviyorum. Türkçe, İngilizce gibi yüzlerinde bir dili olduğunu düşünüyorum. Serginin adı bu yüzden “Yüzlerce”. İnsanların sadece sözcükleri değil, konuşmasalar da yüzlerce diye bir dilleri olduğunu düşünüyorum. Kendimi bildim bileli çizim yapıyorum. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Okul Öncesi bölümü son sınıf öğrencisiyim. İnşallah atanmayı umut ediyorum.  Bu ilk kişisel sergim ve bu sergide şu anda 32 eser bulunmaktadır. Çizim ile ilgili her hangi bir resim eğitimi almadım. Üniversite sınavlarında iç mimarlık bölümünde okumak istiyordum ve o aralar kısa bir süre kursa gitmiştim. Çizimlerin üzerine gide gide kendimi geliştirdim.

Bu sergi ve resimler benim hayallerime gittiğim ilk adımdır…” ifadelerinde  bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech