Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Günde 3 İntihar!

Çanakkale gündemi, üç gün

Çanakkale gündemi, üç gün üst üste gelen intihar haberleriyle sarsıldı. Önce Lapseki’de esnaflık yapan İbrahim Kartal’dan geldi acı haber, sonra Ayvacık’lı Bülent Turan isimli gencin Keşan’da kendi hayatını son verdiği duyuldu ve son olarak ise Gülden Kocaman, Ayvacık’ta yine kendi isteği ile ayrıldı aramızdan… Aileler acılı, hikayeler yarım kaldı. Ve ateş her zamanki gibi yine düştüğü yeri yaktı.

Çanakkale’de son zamanlarda üst üste yaşanan ölüm ve intiharlarla sarsılıyor. Gerek kazalar olsun gerek cinayetler gerekse intiharlar… Her biri öylesine üst üste geldi ki, vatandaş ister istemez soruyor; ne oluyor bize?

Önce Lapseki sonra Ayvacık…

İntihar haberlerinin ilki Lapseki’den geldi. İlçenin sevilen esnaflarından, evli ve iki çocuk babası olan 47 yaşındaki İbrahim Kartal’ın kendini balkonda asarak hayatına son verdiği öğrenildi. Kartal’ın şoku henüz atlatılamazken ikinci bir kara haber Ayvacık’lı olan fakat çalışmak için Keşan’da bulunan Bülent Turan isimli gençten geldi. Ve son olarak ise dün Gülden Kocaman isimli bir genç kız kendi yaşamına yine kendi rızasıyla Ayvacık’ta son verdi.

Henüz intiharların sebepleri hakkında bir bilgiye erişilemezken üç vakayla ilgili de soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech