Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Silahlı çete çökertildi

Lazlar adıyla bilinen Çanakkale’de

Lazlar adıyla bilinen Çanakkale’de birçok suçun altına imza atan 15 kişilik silahlı çete emniyetin titiz çalışması sonucunda çökertildi.

Çanakkale’de Lazlar lakabı ile bilinen, esnafa baskı uygulayan, iş yeri sahiplerini silahla tehdit eden ve korkutan 15 kişilik silahlı çete emniyetin titiz çalışması sonucunda yakayı ele verdi. İl Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, U.T liderliğindeki 15 kişilik silahlı çetenin; yağma, tehdit, ölümle tehdit, kasten yaralama, mala zarar verme, silah teşhiri, hakaret suçlarını kapsayan birbirinden farklı 16 ayrı suçu tespit edildi.

8 Nisan Pazartesi günü Çanakkale ili ile Trabzon illerinden yapılan eş zamanlı operasyon ile U.T, O.T, İ.B, Ü.G, B.B, C.K, A.A, O.S, Ü.U, A.S, Z.K, C.Ş, Z.K ve Ü.U yakayı ele verdiler. Şahısların evlerinde yapılan incelemeler neticesinde, aramalarda 6 tabanca ve 1 tüfek olmak üzere 7 adet ateşli silah, silahlara ait 57 adet mermi 7 adet av tüfeği kartuşu ve 1 adet muşta ele geçirildi ve şüphelilerin kullandıkları cep telefonlarına el konuldu.

2 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 10 şüpheli dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiler.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech