Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclis Divanlarının Vazgeçilmez İsmi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ÇTSO) meclis divanında yer alan işadamı Kanber Koç, Çanakkale Belediyesi’nin de yeni meclis divanına katip üye olarak seçildi.

Başvuru sürecinin son günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Merkez İlçe binasına gelerek Çanakkale belediye meclis üyesi aday adaylığı için başvuru yaparken görüntülediğimiz işadamı Kanber Koç, önseçimde partili üyelerin çoğunluğunun desteğini alarak seçilebilir bir sırada yerini almıştı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde belediye başkanlığında aldığı yüksek oranda oyun yanı sıra belediye meclisinde de çoğunluğu elde eden CHP, bu dönem 19 üye ile mecliste kentlileri temsil edecek.

Bu üyelerden biri de kıdemli katip üye Kanber Koç oldu. “ÇTSO’dan sonra Belediye’nin meclisine de aday” şeklindeki başlık ile haberini duyurduğumuz Koç, önceki gün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında, işadamlarını temsil ettiği ÇTSO’nun ardından kentlileri temsil ettiği Çanakkale Belediye Meclisi’nde de 19 meclis üyesinin desteği ile asil katip üye olarak seçildi. Koç’un yanı sıra diğer asil katip üye ise kontenjan üye olarak meclise giren Fatma Kaynaş oldu.

“BURADA TÜM ÇANAKKALE HALKINI TEMSİL EDİYORSUN”

Başkan Gökhan, seçimin ardından divana geçen Koç’a yönelik olarak “Her yerde de divana alışkınsın. Orada tüccar ve sanayicileri temsil ediyorsun. Burada tüm Çanakkale halkını…” diye konuştu.

Yoğun bir gün geçiren Koç, bugün 16.00’da başlayan ÇTSO Meclisinin ardından 18.00’de başlayan Belediye Meclisine yetişerek görevini icra etti.

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech