Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları Sona Erdi

Çanakkale Barosu’nun Avukatlar Haftası

Çanakkale Barosu’nun Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği Masa Tenisi ve Satranç turnuvaları sona erdi. Dereceye girenlerin ödülleri Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan tarafından takdim edildi.

Çanakkale Barosu tarafından Avukatlar Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Barosu ile Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Çanakkale Barosu Masa Tenisi Turnuvasına ilgi yoğun oldu.

100’e yakın sporcunun katıldığı turnuvada başlama vuruşunu Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan tarafından yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvada bu yıl farklı yaş kategorilerinden sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Son derece çekişmeli maçların yaşandığı turnuvada büyük erkekler kategorisinde 1. Cem Kaçar, büyük kadınlarda 1. İrem Tezel, genç erkeklerde 1. Doğukan Çoban, küçük erkeklerde 1. Uygar Akalın ve minik erkeklerde 1. Gökhan Topuz oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan takdim etti.

7. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI SONUÇLANDI

Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında 6-7 Nisan tarihlerinde Çanakkale Barosu, Türkiye Satranç Federasyonu Çanakkale Şubesi ve Çanakkale Satranç Merkezi iş birliğiyle Çanakkale Satranç Merkezi’nde, Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlendi.

Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın açılış hamlesini yaptığı turnuvaya, 100’e yakın sporcu katıldı.

Zorlu müsabakaların yaşandığı turnuvada A Kategorisi 1. si Yarar Muammer Atakan, 2. Aliyev Elnur, 3. Baran Büyükbozkoyun, 4. Güren Melih, 5. Yuldashev Alymbad oldu. Diğer kategoriler ise; en iyi kadın sporcular da 1. Cemre Akdur, 9 yaş grubunda 1. Mert Yavuz, 8 Yaş grubunda 1. Doruk Oğuz ve 7 Yaş grubunda Aras Emir Zor dereceye girdi.

Dereceye girenlere ödülleri Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve Turnuva Direktörü Atilla Aksoy tarafından takdim edildi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech