Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERKEN KAYITTA İNDİRİM VE ÖDEME KOLAYLIĞI

Merak eden, üreten, sorgulayan

Merak eden, üreten, sorgulayan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak, erken kayıt avantajı sunuyor.

Doğa Koleji’nin haberine göre Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, çocuklara anaokulundan itibaren geleceğine yön verme yetisi kazandırmanın önemine değinirken, “Yarının garantisi, geleceğin mimarı olan bütün çocuklarımız, ‘dünyayı yönetecek çocuklar yetiştiren okullarda’ eğitim almayı hak ediyor.” dedi.

Dünyanın ikinci, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel okullar zinciri olan Doğa Koleji, proje modelli eğitim anlayışını benimseyerek öğrencilerin, bilimsel düşünce becerilerine sahip, bilgiyi doğru kullanmanın yanı sıra yeni bilgiler üreterek yaşadığı topluma faydalı bireyler olarak çok yönlü yetişmesini sağlıyor.

Erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkânlarıyla velilerin yanında olan Doğa Koleji, girişimci ve sorumluluk alan, 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştiriyor. Merak eden, üreten, sorgulayan, problem çözen, girişimci ve sorumluluk alan bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini anlatan Genel Müdür Ali Rıza Lüle: “Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkanlarıyla velilerimizin daima yanında oluyoruz” dedi.

Her çocuk kuşkusuz ki, iyi eğitim almayı hak ediyor. Çocuklarının iyi eğitim aldığını görmenin mutluluğunu yaşayan aileler, gündelik hayatın koşturmacasında bir de çocuğunu düşünmek zorunda kalmıyor.

İyi bir eğitim kurumunun, eğitim programlarını oluştururken dijital çağdan ve teknolojiden yararlanması, erken yaşta yabancı dil eğitimine önem vermesi ve kariyer planlarını iyi şekillendirmesi önem taşıyor. Öğrencilerin akademik altyapısı ve başarılarının geliştirilmesinin yanında; kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ruhsal ve fiziksel gelişimleri de sağlanıyor.

Türkiye’de ve dünyada bir ilk olarak; Doğa Koleji tarafından geliştirilen Doğa Kişilik Temelli Yönlendirme Testi, öğrencilerin kendi merak ve tercihlerinin yanında, kişilik özelliklerine de uygun projelere yönlendirilmelerini sağlıyor. Öğrencilerin akademik gelişiminin yanında tutum ve davranışlarını da analizler yaparak takip ediyor.

 6 Yeni Kampüs

Doğa Koleji, öğrencilerin interaktif olarak eğitim sürecine katılmasını sağlarken sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle, klasik eğitim anlayışı normlarını yıkarak yeniden inşa ediyor. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Çanakkale Kampüsünde Fen Lisesi olmak üzere, İzmir Torbalı, Ankara Bağlıca, Konya Beyşehir, Çanakkale Biga, Giresun ve Adıyaman’da açacağı 6 yeni kampüs ile birlikte kampüs sayısını 130’a, eğitim verdiği öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech