Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEMLİSDER üyeleri kahvaltıda buluştu

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği (ÇEMLİSDER ) yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek genel kuruldan bugüne gerçekleşen ve planlanan faaliyetleri değerlendirdiler.

ÇEMLİSDER Yönetim Kurulu üyeleri, Çetinkaya Grubu Fabrika Kahvaltı Evinde gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özel, Sekreter Ali Turabi Özdemir, Sayman Haluk İkbal, Yönetim Kurulu Üyelerinden Halil Özdoğan, Ramazan Levent ve yönetim kurulu yedek üyelerden Sedat Ege, Mustafa Topaloğlu, Oktay Akın ile Yayın ve Çalışma kurulu üyelerinden Muhsin Akçay, Hasan Yılmaz, Hasan Sami Er, Hasan Hüseyin Coşkun, Pınar Filiz, Şaban Ertürk ve yayın kurulu üyesi ve Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Müjdat Yersen ile okul müdürlerinden Ali İhsan Türkmen eşleri ile kahvaltıya katıldı.

Dernek Başkanı Ahmet Özel, “Dinamik bir derneğiz. Genel kuruldan sonra 14’üncü Birlik Beraberlik ve Dayanışma Yemeğini 400 civarında katılımcı ile gerçekleştirdik. Bu gecenin adına ben “Kaynaşma” kelimesini de ekliyorum ve nitekim öyle oluyor. Üyelerimiz aidatlarını ödüyor, 1 ve 2 Mayıs’ta ‘Edirne-Kırklareli-İğne Ada’ gezisi, Mayıs ayı içinde geleneksel iftar yemeğimizi ve 26 Haziran’da başlayacak 7 gece 8 günlük Karadeniz turu gezisi yapacağız. Buralarda bulunmalıyız, bu etkinlikleri derneğimizin faaliyetleri arasına katmalıyız. Ayrıca okulumuz Eylül 2019 tarihinde 75. eğitim öğretim yılına başlayacak. Derneğimiz ise 5 Aralık 2019 tarihinde 15. Yaşını tamamlamış olacak. Bunlarla ilgili birçok etkinliklerimiz olacak ”dedi.

Okul Müdürlerinden Ali İhsan Türkmen’de “Bu okul kardeşliği, dayanışmayı, üretmeyi temel prensip etmişti ki görüyorum ki başarılı bir dernek kurmuşsunuz ve etkinlikler yapıyorsunuz. Sizleri kutluyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Etkinlikte ayrıca üye katılımını arttırmak ve dernek bünyesindeki çalışma gruplarının faaliyetleri hakkında da konuşmalar yapıldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech