Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim-Sen’den Türkiye’de bir İlk: Erkek Kermesi

Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi, Türkiye’de

Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi, Türkiye’de bir ilke imza atarak erkek üyelerin kendi elleriyle yaptığı ürünlerin satıldığı bir kermes düzenledi. Geliri yardım için kullanılacak olan kermese Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı.

Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi, erkek üyeleriyle Türkiye’de bir ilke imza attı. Poğaçalar, kurabiyeler ve çeşitli yemekler yapan Eğitim-Sen üyesi erkekler, bunları Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bir kermesle satışa sundular.

Türkiye’de bu anlamda bir ilke de imza atmış olan Eğitim-Sen, erkeklerin de mutfakta yeri olduğunu ve hayatın eşit koşullarda idame ettirilmesi mesajını, böylelikle bir kez daha vermiş oldu.

“Çanakkaleli erkekler marifetlidir”

Kısa bir süre sonra kermese, geçtiğimiz hafta yapılan 31 Mart Yerel Seçimleri’nden dördüncü kez zaferle çıkan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı. Kermesten kendine yiyecek bir şeyler satın alan Gökhan, yediklerini de gayet beğendiğini ifade ederek, “Zaten Çanakkale’nin erkekleri her alanda olduğu gibi, mutfakta da başarılı ve marifetlidir. Kızlar da bu yüzden kendilerini kaçırmıyor” şeklinde, esprili bir yaklaşımda bulundu.

“Kadının elinin değdiği her şey güzeldir ama…”

Kermesin ardından ise emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Gökhan, “Kadın elinin değdiği her şeyin güzel olduğunu zaten biliyoruz ama Çanakkaleli erkeklerin de marifetli olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Kendilerini imza attıkları bu güzel faaliyet için tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech