Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Çanakkale halkının oylarıyla Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yüksek oyunu alarak Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan dün Adliye’de dördüncü defa mazbatasını aldı. Ülgür Gökhan bir dönem daha resmen Çanakkale Belediye Başkanı oldu.

Çanakkale 31 Mart seçimlerine bu sene damga vuran il konuma geçti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülke genelinde en yüksek oy oranına ulaşan Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan dün itibari ile resmen bir dönem daha Çanakkale Belediye Başkanı oldu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün saat 12.00’de eşi Hale Gökhan ve partililer ile Çanakkale Adliyesi’ne geldi. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Ülgür Gökhan kariyerinde 4. defa mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakan Özden’den aldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile birlikte Çanakkale Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri de mazbatalarını aldılar.

“Sonuç itibariyle seçim bitti”

Gökhan basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamasında, “Çanakkale için hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapmak nasip olur. Sonuç itibariyle seçim bitti. Artık kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlık içerisinde kentteki tüm hemşerilerimizle beraber hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, her zaman olduğu gibi bu kentte kardeşçe yaşamak için çaba göstereceğiz.

“Çanakkale’ye yakışır bir seçim geçirdik”

Bu günden şu dakikadan itibaren artık görev başladı. Görevimizi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Bütün Çanakkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Neden teşekkür ediyorum? Çünkü çok sağlıklı, güzel, huzur ve barış içerisinde bir seçim geçti. Katkı veren herkese, rakip adaylara, başta Sayın Ayhan Gider olmak üzere, diğer partilerin örgütlerine teşekkür ediyorum. Çanakkale’ye yakışır bir seçim geçirdik. Ne mutlu bize…” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech