Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çetin: “Gökçeada için mücadeleye varım!”

Gökçeada’da, seçime iki gün

Gökçeada’da, seçime iki gün kala İyi Parti’li ve CHP’lilerin yanı sıra ada halkının yoğun katılım gösterdiği Büyük Millet İttifakı Mitingi düzenlendi. Gökçeada Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ünal Çetin adaylık açıklaması gibi festival havasında düzenlenen buluşmada ada halkına seslendi. Çetin, “Gökçeada’da yaşayan bütün insanların problemleri noktasında kimsenin kapısında yatmak için değil, mücadele etmek için varım.” dedi.

Büyük Millet İttifakı Mitinginde, 10. Yıl Marşı ile sahneye çıkan İyi Parti belediye başkan adayı Ünal Çetin, Gökçeadalılara seslenerek “Hepinize 1 Nisan’dan itibaren Gökçeada’ya doğacak güneş ve gelecek bahar adına hoş geldiniz diyorum. Bugün itibariyle görüyorum ki, bu miting Gökçeadalılara atacağımız mesaj değil, bu miting 31 Mart’ın Zafer Mitingi oldu. Ben bu yolda hiçbir ayrım yapmaksızın bütün Gökçeadalı hemşerilerimle beraber yürüdüm.” diye konuştu. Başkan Çetin, konuşmasının devamında belediye meclis üyelerini kürsüye davet ederek kamuoyuna tanıttı.

Coşkulu kalabalığın “Gökçeada seninle gurur duyuyor”, “En büyük başkan bizim başkan” sloganları eşliğinde konuşmasına devam eden Başkan Çetin, “İnanın çocuklar, inanın Gökçeada’nın gençleri… Güzel günler göreceğiz, güneşli günler göreceğiz, motorları ışıklı maviliklere süreceğiz.” diyerek seçim müziğine eşlik etti.

“BİZLER YAPTIKLARIMIZLA ANILACAĞIZ”

5 yıllık görev süresi boyunca belediye başkanı olarak il koordinasyon toplantılarına katıldığını ve Gökçeada’nın problemlerini tek tek dile getirdiği kaydeden Çetin, “Şimdi bana hak verin, GESTAŞ ile kavga ediyoruz. Bugün gemi kalkmıyor. Gökçeada1 gemisini hala çalıştıramadınız. Benim kavgam insanlarla değil o şirketi doğru yönetmeyen zihniyetledir. Dolayısıyla Gökçeada’da yaşayan bütün insanların sağlık, ulaşım, eğitim, altyapı problemleri ve Gökçeada’nın bütün karşılaştığımız problemleri noktasında kimsenin kapısında yatmak için değil mücadele etmek için varım. Gökçeada’nın insanı diktir. Gökçeada’nın insanı merttir. Gökçeada’nın insanı talepleri konusunda kimsenin kapısının önünde yatmaz. Bizler yaptıklarımızla anılacağız.” diye konuştu.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İÇİN ADAYIZ!”

Gün be gün açıkladığı Gökçeadalılara hizmet odaklı özel projeleriyle dikkat çeken Başkan Çetin konuşmasına şu ifadelerle devam etti: “Amacımız, bu projeleri hayata geçirmek ve sizin iyi veya kötü günlerinizde belediye başkanı olarak yanınızda olmaktır. Ancak bu memleketin bir evladı olan Ünal Çetin’in başka bir görevi daha var. Şahsın ve ekibim ile birlikte,  Cumhuriyet’in kurulmasındaki temel esaslar için, Cumhuriyet’in kurucu kadroları için, Cumhuriyet’in kurulmasında mücadele veren Kuva-i Milliye kahramanları, komutanları ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk için adayız!”

Sahneden inen Başkan Çetin, adalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech