Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gümrük Kaçakçıları Kıskıvrak Yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı sigara ve alkollü içki satışı yaptığı tespit edilen 2 işyerine baskın düzenledi. Operasyon sonucu çok sayıda kaçak ürünle ele geçirilirken 4 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Çanakkale Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yapılan arama sonucu; gümrük kaçağı 283 paket sigara, 139 paket puro, 46 paket Pipo tütünü, değişik markalarda toplam 28 şişe alkollü içki, 182 paket cinsel içerikli ürün, Gümrük kaçağı değişik markalarda toplam 21 adet güneş gözlüğü, değişik markalarda toplam 3 adet parfüm, 20 adet sigara sarma kağıdı ve 10 kutu sigara filtresi ele geçirdiklerini açıkladı.

Operasyon sonucu O.A., E.A., H.S.Ö, S.S isimli 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden E.A., H.S.Ö, S.S’nin işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtilirken O.A’nın tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi. Firarı olan N.T isimli şahsı arama çalışmaları ise sürüyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech