Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son tur son şans!

Çanakkale’nin Ak Parti ve

Çanakkale’nin Ak Parti ve CHP’li Milletvekilleri, 31 Mart yerel seçimlerine 4 gün kala ilçelerdeki seçim çalışmalarını hızlandırdılar. Alan çalışmalarını bölüşerek farklı bölgelerde vatandaşların karşısına çıkan milletvekilerinden Ak Partili vekiller Yenice ve Lapseki’de çalışma yürütürlerken, CHP’li vekiller ise Biga ve Çardak’taydı. Vekiller gittikleri ilçelerde yapmış oldukları konuşmalarla hem adaylara destek verdiler hem de partilerinin belediyecilik anlayışlarını vatandaşlara aktardılar.

Türkiye’de Belediye Başkan adayları için süre giderek kısalmaya başladı. Kum saatinin kumları artık tanecik halini aldı. 31 Mart Yerel Seçimlerine 4 gün kaldı ve siyasi çalışmalar o kadar hızlandı ki Milletvekillerinin gittikleri ilçeler ve Belediye Başkan Adaylarının çalışmaları takip edilemez hale geldi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu ilçe çalışmalarını hızlandırdılar ve ilçeleri aralarında paylaştılar. Bülent Turan geçtiğimiz gün Yenice’nin köylerinde ve Karabiga’da vatandaşlara hitap ederken, Belediye Başkan Adaylarına tam destek verdi. Öte yandan Ak Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise Lapseki’de halkla buluştu. Yenice ve Lapseki gibi Ak Parti adaylarının bir adım önde görüldüğü alanlarda seçim çalışması yürüten Vekillere vatandaşlardan tam destek geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden olan Bigalı Özgür Ceylan seçim çalışmalarını memleketi Biga’da sürdürüyor. Ceylan’a bu sefer çalışmalarında İl Genel Meclisi üyeleri de eşlik etti. Biga’nın köylerinde yürütülen çalışmada İl Genel Meclisi üyeleri projelerini vatandaşlar ile buluşturdular. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Lapseki’nin Çardak ilçesindeydi. Çardakta vatandaşlara kürsüden hitap eden Erkek, Çardak’ta Martın Sonu Bahar vurgusunda bulundu.

Vekiller seçim çalışmalarını ilçelere kaydırarak, Çanakkale’de genel anlamda bir seçim heyecanının yaşanmasına neden oldular.

Çanakkale’de seçime 4 gün kala siyaset o kadar hızlandı ki seçmenin başı dönmek üzere…

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech