Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

81 İlden 81 Öğretmen Çanakkale’de Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, öğretmenler arasında iş birliği ve mesleki bilgi paylaşım kültürünün oluşması amaçlanan ‘81 İlden 81 Öğretmen Çanakkale’de Buluşuyor’  programını 23-24 Mart 2019 tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirildi.

81 ilden 81 öğretmeni Çanakkale’de buluşturan program, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 23-24 Mart 2019 tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilen programa; Öğretmene Hizmet, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Uğur Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Öğretmen Yetiştirme ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Güven Kılıç, Araştırma Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Vekili Yunus Cerrahoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile 81 ilimizden 81 öğretmen katıldı.

Çanakkale’nin tarihi alanlarını gezdiler

23 Mart Cumartesi günü tanışma toplantısı ile başlayan program, Gelibolu Yarımadası, Rumeli Mecidiye Şehitliği ve Mecidiye Tabyası ile Şehitler Abidesi, Conkbayırı Bölgesi, Troya Antik Kenti ve Troya Müzesi, Aynalı Çarşı, Çimenlik Kalesi, Nusrat Mayın Gemisi ve Troy filminde kullanılan Troya Atı gezilmesiyle sonlandırıldı.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise programın ardından, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan ve misafirlerini Çanakkale’de ağırlamaktan onur duyduğunu belirten bir mesaj yayınladı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech