Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan ve İskenderoğlu’ndan Kalkım Çıkarması

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kalkım Belediye Başkanı ve adayı İbrahim Taşkın’a destek olmak için hafta sonu Kalkım’daydı. Taşkın’ın Kalkım’a yönelik projelerinin her daim arkasında olduklarını belirten iki vekilin miting havasında geçen seçim propaganda toplantısı, vatandaşların da yoğun ilgisini gördü.

Çanakkale AK Parti teşkilatları Kalkım’da tek yürek oldu. AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kalkım AK Parti Belediye Başkanı ve mevcut belediye başkanı İbrahim Taşkın’a destek olmak amacıyla Kalkım’a geldi.

“Kalkım, saklı cennet…”

Burada miting havasında geçen propaganda toplantısında konuşan İskenderoğlu “Kalkım deyince aklımıza saklı bir cennet, çileğin başkenti geliyor. Hem huzurun hem üretimin, alın teri ve emeğin bir arada olduğu çok özel bir yer Kalkım.  Burada üretim var, burada çalışkanlık var” şeklinde konuştu.

“Kalkım kararını vermiş” 

“Biz; İbrahim kardeşimize destek vermek, yanında olduğumuzu, projelerine destek olduğumuzu söylemek için geldik. Çok şükür ki biz desteğe gelmiş olsak da Kalkım, İbrahim Başkanımızdan yana kararını vermiş.”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech