Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu işin artık sağı solu yok!”

CHP Çan Belediye Başkan

CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, geçtiğimiz akşam Çan’ın eski yerleşim yerlerinden Fatih Mahallesi’nde seçim konuşması yaptı. Coşkulu bir kalabalık tarafından meşalelerle karşılanan Öz, AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya seslenerek “Abdurrahman Bey, seçim konuşmalarında ‘Çan’ı sol bir partiye mi bırakacaksınız’ diyormuş. Artık bu işin sağı solu kalmadı. Çan, hizmet bekliyor. Hizmetin sağı solu mu olur?” ifadelerini kullandı.

Çanakkale’de hem merkez hem de ilçelerde seçim maratonu son hız devam ederken büyük bir çekişmenin yaşandığı Çan’da ise CHP’nin adayı eski Milletvekili Bülent Öz ve Başkan Abdurrahman Kuzu arasındaki yarış kızışıyor. İkili, her akşam bir mahallede halkla buluşma etkinliği gerçekleştirirken birbirilerine dokundurmadan da edemiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Fatih Mahallesi’ne giden Bülent Öz de, burada coşkulu bir kalabalık karşısında yaptığı konuşmada Abdurrahman Kuzu’ya cevap verdi. Öz, “Abdurrahman Bey, her gittiği mahallede halka ‘Çan’ı solcular mı yönetecek!’ şeklinde konuşuyormuş. Ben de buradan kendisine şunu söylüyorum ki, bu işin sağı solu kalmadı. Çan halkı artık hizmet istiyor” sözlerini kullandı.

Bülent Öz, sözlerine Fatih Mahallesi’nin geldiği noktayı özetleyerek şöyle devam etti: “Bizler bu mahalleyi yakından biliyoruz. Soruyorum sizlere Fatih Mahallesi eskiden böyle miydi? Bu mahalleyi de bitirdiler. Tek bildikleri vaat etmek… 41 projesi vardı, kaçını yapabildi? Onca sene bunları yapamamış bu seçimden sonra mı yapacak?”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech