Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstihdam Seferberliği toplantısı gerçekleşti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi’nde dün Vali Orhan Tavlı’nın da katılımları ile İstihdam Seferberliği konulu tanıtım toplantısı düzenlendi.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde dün saatler 11.30’u gösterdiğinde İstihdam Seferberliği konulu bir toplantı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Vali Orhan Tavlı, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan ve SGK İl Müdürü Hilmi Ercan’da katıldı.

“2 buçuk milyon ilave istihdam taahhüdünde bulunuldu”

Gerçekleşen toplantı ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun konuşmaları ile başladı. Semizoğlu , “TOBB’da sayın Cumhurbaşkanı’mızın da katıldığı ekonomik şurada, Cumhurbaşkanı’mız 2019 yılı için 2 buçuk milyon ilave istihdam taahhüdünde bulundu. Uzun süren yoğun bir çalışma sürecinde istihdam paketi yayınlandı. Ben birkaç düşünce vurgulayacağım.

“Ekonomik daralmayı çözecek olan iş dünyasıdır”

Gerekirse biz her gün toplantı yapar, her yeri afişlerle donatırız, yeter ki bizim esnafımız, üyemiz ümidini kaybetmesin. Bürokratımızda aynı şekilde özel sektör dinamizmi ile çalışsın. Bir ekonomik daralma varsa bu sorunu çözecek olan iş dünyasıdır. Taahhüdü veren elini taşın altına koyan iş dünyasıdır. Bizler bu toprakların bereketine inanarak, burada iş bolluğuna inanarak yatırım yapan insanlarız” ifadelerinde bulundu.

Semizoğlu’nun konuşmalarından sonra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz’de düzenlenen toplantının önemine değindi. Kürsü konuşmalarından sonra salonu dolduran ÇTSO üyelerine ve iş dünyasının temsilcilerine İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan ve SGK İl Müdürü Hilmi Ercan istihdam teşvik konusunda sunumlarını aktardılar.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech