Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim derdimiz özgürlüğümüzü kaybetmemek”

Çanakkale Belediye Başkanı ve

Çanakkale Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan seçim dönemlerinde görmeye alışık olduğumuz kahve konuşmalarının ilkini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Başkan Gökhan görkemli bir şekilde karşılandı ve Başkan için konfetiler patlatıldı. Başkan Gökhan gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, “Bizim derdimiz özgür olmak değil, özgürlüğümüzü kaybetmemek!” vurgusunda bulundu.

Çanakkale Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan geçtiğimiz gün Türkmen’in Kahvesi’nde Barbaros Mahalleliler ile buluştu. Başkan seçime sayılı günler kala Türkmen’in Kahvesi’nde vatandaşlara hitap etti.

“Özgürlük dememize taktılar”

Millet Adayı Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, “Takmışlar. Niye özgürlük diyorsunuz? Özgür değil miyiz? Evet Allah’a şükür özgürüz. Çanakkale halkı sayesinde özgürüz. Bizim derdimiz özgür olmak değil özgürlüğümüzü kaybetmemek ona sahip çıkmak.

“Alnım açık başım dik”

Bana 5 yıl önce bir emaneti bir kez daha vermiştiniz. Kendi kaynaklarınızı bana emanet etmiştiniz ve bu emaneti ben, sizler adına harcadım, kullandım. Bu yaptığım hizmetler ve edindiğim mülkler, araç ve gereçler sizlere bir kitapçık ile takdim edildi. Şeffaf ve hesap verebilir bir belediye olmaya çalıştık. Ben yaptığım her şeyin hesabını dağıttığımız kitapçılarda anlatıyorum. Alnım açık, başım dik. Sizlerin bir kuruşunu israf etmedim, bir kuruşunu yandaşıma peşkeş çekmedim. Bütün kaynaklarınıza sahip oldum ve sizler için harcadım. Sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum, benden yana helal olsun. Ben, 31 Mart’ta yeniden oylarınızla Belediye Başkanı seçildiğimde, yine sizlerin huzuru ve refahı için, sizlerin, çocuklarınızın, yaşlılarınızın, engellilerinizin, ihtiyacı olan herkesin yanında olacağım. Ne kadar yapabileceğim imkan varsa, hepsini birer birer yapacağım. Çünkü bu tecrübe, önemli bir tecrübedir. Dolayısıyla neyin nerede eksik olduğunu görebiliyorum ve bununla ilgili projelerim var.

“Hesap verenlerin yanında olun”

31 Mart sabahı kalkacaksınız, kahvaltınızı yapacaksınız ve ailenizle beraber sandığınıza gideceksiniz, oyunuzu kullanacaksınız. 31 Mart’ta demokrasiye katkıda bulunacaksınız, sizlerin vat5abndaşlık görevinizi yapmanızı istiyorum.  Sandığa gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyacaksınız ve tabi ki bana oyunuzu vereceksiniz. Kesinlikle hesap verenin yanında olun” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech