Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeşehir Koleji’nden ÇTSO’ya ziyaret

Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü

Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Bölge Koordinatörü Sevtap Engin, Kurucu Temsilcisi Hicran Yıldırım ve Kurumsal İletişim Uzmanı Gamze Kurt, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde ziyaret etti.

ÇTSO’nun haberine göre 20 Mart 2019 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamak için her platformda destek vermeye çalışıyoruz. İş Merkezimizin kira gelirlerinin burs olarak verilmesi, 2018 Troya Yılı kapsamında Tarihe Yolculuk Projemiz, eğitim kurumlarıyla imzalanan indirim protokolleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü projesine Odamızın ortak olarak yer alması bunun en yakın tarihteki örnekleridir. Rekabetin kaliteyi yükselttiğine de inanıyoruz ve Çanakkale’de Bahçeşehir Koleji’nin eğitim verecek olmasından memnuniyet duyuyoruz.” diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech