Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Artık Umurbeyli kadınların da kahvesi var

Umurbey Belediyesi tarafından Umurbey’de

Umurbey Belediyesi tarafından Umurbey’de inşa edilen Kadınlar Kahvesi dün Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın katılımları ile açıldı. Turan, “Umurbey sadece tarım bölgesi olmaktan çıktı” vurgusunda bulundu.

Umurbey Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemlerde inşasına başlanan kadınlar kahvesi inşası tamamlandı. Kadınlar kahvesinde gerekli bütün hazırlıklar yapıldıktan sonra kahve dün resmi bir açılış töreni ile açıldı. Umurbey’de düzenlenen açılışa, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, İl Müdürleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen açılışta, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Ak Parti Belediyeciliği uyguluyoruz dedi.

“Ak Belediyecilik ile hizmet ediyoruz”

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, “Biz Umurbey’de fark yaratan projelerle Ak Belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye gayret ediyoruz” dedi.

“Lapseki, Çardak, Umurbey büyüyor”

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, “İlçemiz, Lapseki, Çardak, Umurbey büyüyor. Bu büyümeye paralel olarak altyapısını, üstyapısını tamamlamış beldeler artık bu yönde sosyal belediyeciliğin önemini bizlere sunuyorlar. Kadın Kahvesi açılışında bizleri bir araya getiren Umurbey Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Çanakkale’de olmayan kadınlar kahvesi Umurbey’de var”

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Umurbey Belediyesi bugüne kadar birçok şey yaptı. Ben iki tanesini çok önemsiyorum. Birisi bilgi evi diğeri kadınlar kahvesi. Sami Başkanım bütün kadınlar adına teşekkür ediyoruz. İlim diyen Çanakkale’de olmayan kadınlar kahvesini bize armağan ettiğiniz için Sami Başkanım teşekkür ediyorum” cümlelerini kurdu.

“Umurbey tarım bölgesi olmaktan çıktı”

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Değerli arkadaşlar farkındaysanız her hafta bir bakanımız gelerek Çanakkale için yoğun bir mesai harcıyoruz. Bir derdimiz var, bu ülke ayağa kalksın istiyoruz. Şehrimize olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Bugün Umurbey’deyiz.

Umurbey tam bir huzur ve meyve kenti. Kirazı, şeftalisi, elması bambaşka… Umurbey’de 155 bin ton yıllık şeftali üretimi var. Bu üretim kapasitesi devasa bir meyve deposudur. Umurbey’in yerel yönetimlerdeki başarısı aynen devam etsin istiyoruz. Seçimlere baktığımız zaman, değerli Umurbeyliler önümüzde artık seçim yok. Bizi yoran, terleten, uyumlu belediye başkanlarımız olsun. Umurbey’e artık çevreden misafirler gelmeye başladı. Umurbey sadece tarım bölgesi olmaktan çıktı.

Köprümüz adeta Umurbey köprüsü. Burada yetiştirilen meyve ve sebzelerin ihracatında köprümüz büyük bir rol oynayacak” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech