Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Haçlı zihniyetine dur demeliyiz”

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik dün Truva Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Dernek başkanının basın mensupları ile toplantısına Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da katıldı. İskenderoğlu, “Müslümanlara karşı sürdürülen zulümlere ve haçlı zihniyetine dur dememiz lazımdır” vurgusunda bulundu.

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik ve dernek görevlileri dün Truva Otel’de saat 10.00’da basın mensupları ile bir araya geldiler. Kahvaltılı bir toplantıda Dernek Başkanı Tarık Şebik, derneklerinin kuruluşunu ve derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Şebik, derneğin çalışma alanları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Dernek ile basının buluşmasına Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da eşlik etti. İskenderoğlu basına ufak bir demeç verdi.

“Darbelerin nasıl kötü olduğunu anlatmamız gerekir”

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Öncelikle derneğimize ve başkanımıza hoş geldiniz diyorum. 18 Mart Şehitler Haftası’nda özellikle her duamızda dile getirdiğimiz, 15 Temmuz Şehitlerimizin hatim merasimini birlikte yapmaktan onur duyacağız. Sizin yapmış olduğunu çalışmaları takip ediyoruz ve çok önemsiyoruz. Ankara’da olduğum dönemde, genel merkez görevim dolayısıyla şehit aileleri ile görüşmekteyim. O yüzden sık sık görüşmeler yapıyoruz ve onlar sayesinde de sizi tanıyoruz. 15 Temmuz gecesi belki 100 yıl önce anlaşılamayan, darbe girişiminin nasıl kötü olduğunu anlattığımızda anlamayan gençler için çok önemli olduğunu düşünüyorum.

“Haçlı zihniyetine dur dememiz lazım”

Milli iradeye dokunulacak her türlü dokunuşa biz karşıyız. Dünyanın neresinde olursa olsun terörü lanetliyoruz. Eminim bütün Müslüman ülkelerdeki liderler birleşeceklerdir. Belki günümüzün haçlı seferlerini başlatmak isteyen bir zihniyete bütün dünyanın dur demesi lazımdır. Özellikle Çanakkale gibi şehitler diyarından buna ses vermek çok önemlidir” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech