Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BTP projelerini açıkladı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Çanakkale, Biga ve Kepez Belediye Başkanlığı için aday olan isimler Şehabettin Kısa, İmadettin Baykurt ve Necati Acar projelerini kent halkıyla paylaştı.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken BTP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Şehabettin Kısa, Biga Belediye Başkan Adayı İmadettin Baykurt ve Kepez Belediye Başkan Adayı Necati Acar projeleriyle iddialı olduklarını açıkladı.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın sahibi olduğu Milli Ekonomi Modelini Çanakkale’de uygulayacağını açıklayan Şehabettin Kısa; “Genel Başkanımızın ‘Sakın ha ülke battı gitti demeyin, Türk milletinin Haydar Hocası ve kadroları var. 6 aya tüm sorunları çözeriz.’ dediği gibi biz de Çanakkale’nin tüm sorunlarını Milli Ekonomi Modeli ile çözmeye geliyoruz” dedi.

Kısa, projelerini şöyle sıraladı:

* Çanakkale Boğazından Üreteceğimiz Elektrik İle 1 Yıl Sonra Halkımıza Bedava Elektrik Vereceğiz.

* Hızlandırılmış Hafif Raylı Sistemini Esenler Mahallesi İle Kepez Arasına Kuracağız. 6 Ay Sonra Ücretsiz Hizmet Verecek.

*Çanakkale Belediye’sine Ait Tüm Spor Branşlarından Kulüp Kuracağız.

*Katlı Otoparklar İnşaa Ederek Otopark Sorununu Kalıcı Olarak Çözeceğiz.

*Çanakkale’nin Gururu Meyvecilik İle Uğraşan Halkımıza Belediye Olarak Alım Garantisi Vereceğiz. Çanakkale’mize Has Meyve Suyu Fabrikası Kurarak Marka Haline Getireceğiz.

“BRICS Ülkelerinin Sorunlarını Çözen Milli Ekonomi Modelini Kepez’de Uygulama Zamanı Geldi.”

BTP Kepez Belediye Başkan Adayı Necati Acar; “2013 yılında Duma’da Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar BAŞ, M.E.M’i anlattığı zaman herkes hayran kalmıştı ve 5 ülke tezi uygulayıp emperyalizmin ambargosuna son verdi. İnşallah bir gün ülkemizde de uygulanacak ancak şimdi Kepez’de uygulamanın zamanı geldi.”dedi. Acar’ın Kepez için projeleri ise şöyle:

* Kepez Limanındaki Akıntıdan Üreteceğimiz Elektriği Halkımıza Bedava Vereceğiz.

*Meyve Suyu Fabrikası, Soğuk Hava Deposu ve Salça Fabrikası kuracağız.

*Şebeke Suyunu Arıtacağız.

*Belediye “Halk Ekmeği” hizmeti verecek.

*Balıkçı Barınağının Bakım ve Onarımını yapacağız.

*Üniversite Öğrencisine Burs Vereceğiz.

“Atatürk Gibi Düşünmeliyiz”

BTP Genel Başkanı Haydar Baş’ın kendilerine gerçek Atatürk’ü anlattığını belirten BTP Biga Belediye Başkan Adayı İmadettin Baykurt ise; “Genel Başkanımız “Hoşgeldin Atatürk” kitabını kaleme aldı. Atatürk bu ülkede hiçbir zaman ne kapitalizmi ne de komünizmi uyguladı. O kendi ekonomi modelini “Milli Ekonomi İlkesi” adını verdiği modeli uyguladı. Biz de Atatürk gibi düşünmeliyiz dedik ve hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Baykurt’un projeleri ise şunlar:

* Akıllı Çiftlik Projesi; Hayvan ürünleri üretim tesisleri ve yem üretim tesisleri kurarak çiftçilerimizi ve hayvancılıkla uğraşanları kalkındıracağız. Bu projemizi Atatürk’ün “Tarım ve Hayvancılık” politikalarını ve Milli Ekonomi Modelini örnek alarak planladık.

*Katlı Otopark Projesi; Kocabaş Çayının bir bölümünün üzeri kapatılarak daha geniş alan sağlanacak ve bu alanda katlı otoparklar yapılacak.

*Güneş Panelleri Projesi; Kullanılmayan alanlara güneş panelleri yerleştirerek enerji üretimi yapılacak. Bu enerji kendi projelerimizde kullanılacak fazlası da halkımızın kullanımına açılacak.

* Rehabilitasyon Merkezleri Projesi; Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından kuracağımız Rehabilitasyon Merkezleri ile kurtaracağız.

*Çöp Ayrışım Tesisleri Projesi; Çöpleri kuracağımız tesisler ile geri dönüşüme kazandıracağız.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech