Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İşbirliği içerisinde mücadele edeceğiz”

Çanakkale Belediye Başkanı ve

Çanakkale Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün genel kurulunu yapan Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Çanakkale Şubesini ziyaret etti.

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan ile Belediye Meclis Üyelerinin TÜKODER’e gerçekleştirdiği ziyarette Şube Başkanı Ali Rıza Berkit ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

BERKİT: “KOOPERATİFÇİLİK PROJENİZE ÇOK SICAK BAKIYORUZ”

TÜKODER Şube Başkanı Ali Rıza Berkit, “TÜKODER Çanakkale’nin 267 üyesi var. Geçtiğimiz haftalarda Genel Kurulu’muzu yaptık. Yönetime çok talep olmadığı için birkaç yeni arkadaşımızın haricinde aynı şekilde devam ediyor.

Alabildiğine tüketim çılgınlığı var. Çalışmalarımızı üretime yönelik teşviklerle yapıyoruz. Tüketme siyasi bir söylem ama yerel ürün tüketme öyle değil. Bu konuda önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemdeki kooperatifçilik projenize çok sıcak bakıyoruz ve heyecanlanıyoruz. Tabii köylüden gözlemlediğimiz kadarıyla kaygılı halimiz de sürüyor. Üretimi unutunca üretimi yapacak insan bulmak da zor. Yeni dönemde hep beraber üretimi teşvik edecek şeyler yapmalıyız.” diye konuştu.

GÖKHAN: “HEP İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Ziyarette konuşan Başkan Gökhan da “Derneklerle işbirliği içerisinde mücadele vereceğiz. Üretim kooperatifleri sağlıklı gıda ve fiyat denetimi noktasında faydalı olacak. Sizlerle hep işbirliği içerisinde olacağız. Kitapçıklarımızda detaylı bilgiler de yer alıyor. Kooperatifçilik fikirlerine artık alışılmaya da başlandı. Sağlıklı gıda çok önemli. Üretimde bu kadar garabet olmaz, tohum üretimi yasaklanıyor.” dedi.

Gizem Erdoğan

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech