Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO, Ömercioğlu’nu ağırladı

Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi

Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi ve Çanakkale Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Avukat Tülay Ömercioğlu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile görüştü.

ÇTSO’nun haberine göre Oda’nın Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, devam eden Çanakkale yatırımları, yapılacak çalışmalar ve projeler gündeme geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Odamızın siyaset üstü bir Kamu Kurumu olduğunun bir kez daha altını çizerek, Çanakkale için çalışan, taş üstüne taş koyan her kurum ile işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Tülay Hanım’ın çalışkanlığı ile, mesleki tecrübesi ile göreve aday olduğu Kurumda da başarılı olacağına inanıyorum, nazik ziyareti için teşekkür ediyorum.” dedi

Av. Tülay Ömercioğlu ÇTSO çalışanlarını da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi ve “ÇTSO İlimizin başarılı bir Kurumu, projeleri ile çalışmaları ile aktif olarak İlimiz ekonomisine katkı sağlamak için olağanüstü gayret sarf ediyorlar. Selçuk Bey nezdinde tüm Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech